CS

Společnost LORGAR představuje herní revoluci na akci „Ready to Play“ pro region EMEA

Společnost LORGAR, poskytovatel inovativních herních řešení, uspořádala 27. září 2024 v pražské hale KCC Event Hall akci „Ready to Play“ EMEA Launch. Na exkluzivní B2B konferenci se sešlo více než 150 účastníků z 25 zemí.

Společnost LORGAR se etablovala jako značka zaměřená na vytváření vysoce funkčních řešení pro herní nadšence i pokročilé hráče. Jejich jedinečný přístup se zaměřuje na zlepšování herního výkonu a kvality hraní prostřednictvím statistické analýzy a personalizovaných konfigurací zařízení, čímž se odlišují na konkurenčním herním trhu.

Účastníci si na vlastní kůži vyzkoušeli tři jedinečná kompletní řešení společnosti LORGAR, která ztělesňují slogan značky „Ready to Play“: Gaming, Streaming a nově Sim Racing. Tato komplexní řešení ukazují odhodlání společnosti LORGAR poskytnout hráčům vše, co potřebují, aby mohli okamžitě začít hrát.

Na akci byla představena rozsáhlá produktová řada společnosti LORGAR, která zahrnuje několik kategorií nezbytných pro kompletní herní, závodní a streamovací sestavy. Jejich nabídka zahrnuje špičkové počítače, křišťálově čisté monitory, profesionální závodní kokpity, ergonomický nábytek, pohlcující headsety, vysoce výkonné klávesnice, přesné myši a specializované herní panely. Značka dále zaujala účastníky představením více než 30 nových SKU v 9 různých produktových kategoriích, čímž posílila svou schopnost nabízet komplexní herní řešení.

Toto rozsáhlé odhalení produktů dokazuje snahu společnosti LORGAR uspokojit všechny aspekty potřeb hráčů, od příležitostného hraní až po profesionální sestavy.

Akce nabídla také vzrušující zážitky z eSportu, takže si návštěvníci mohli zasoutěžit v zápasech 5v5 CS2 na profesionální scéně s živým komentářem nebo závodit F1 v jednom ze šesti špičkově vybavených kokpitů. Tyto aktivity představily produkty LORGAR v akci a podnítily přátelské soupeření. Nejlepší hráči v soutěžích CS2 i F1 vyhráli prémiové vybavení LORGAR, včetně kompletních herních sestav pro první místo, přičemž vítěz F1 získal také závodní kokpit. Druzí v pořadí získali další ceny LORGAR, například klávesnice Azar 514 TKL, headsety Kaya 460 atd.

Hlavním bodem programu bylo oznámení distribuční smlouvy se společností Simagic, která posílila pozici společnosti LORGAR na trhu závodních simulátorů. Toto strategické partnerství má rozšířit působnost společnosti Simagic v mnoha zemích a dále rozšířit nabídku závodních simulací společnosti LORGAR.

Na akci „Ready to Play“ Launch EMEA byla také představena platforma LORGAR, jedinečný nástroj pro statistickou analýzu určený k vylepšení hraní a optimalizaci nastavení produktů pro jednotlivé uživatele. Tento inovativní přístup k personalizovaným herním zážitkům zaujal více než 20 zástupců médií a influencerů z 12 zúčastněných zemí.

Akce „Ready to Play“ společnosti LORGAR představuje novou kapitolu v herní technologii a ukazuje odhodlání značky revolučně změnit způsob, jakým hráči komunikují se svým vybavením i mezi sebou navzájem. Převážně pozitivní reakce partnerů a médií potvrzuje, že společnost LORGAR směřuje k tomu, aby se stala vedoucí silou v herním průmyslu a nabídla skutečně integrovaný a optimalizovaný herní zážitek.

Další informace o společnosti LORGAR a jejích produktech naleznete na adrese https://lorgar.com/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Mohlo by se vám také líbit
Lukáš Dvořák

Lukáš Dvořák

Tvůrce obsahu na Lorgar Blogu

Všechny novinky
Populární příspěvky
PŘIDEJTE SE DO KMENE LORGAR!

Užijte si hraní oblíbených her s vysoce kvalitním vybavením. Streamujte své hraní a nahrávejte videa pomocí špičkových multimediálních zařízení. Mluvte se spoluhráči a přáteli, nahrávejte podcasty s nejlepší kvalitou zvuku.

Kde koupit Lorgar ve Vaší zemi >>>

Získejte další výhody

Zaregistrujte se ještě dnes