CS

Co říká na produkty Lorgar populární streamerka Itsterez?

Společnost Lorgar, známá výrobou kvalitního herního příslušenství, byla jedním z partnerů projektu CEE Champions: Streamers Edition 2023, což bylo pro účastníky skvělou příležitostí otestovat si její vybavení. Populární česká streamerka a hráčka Counter-Striku Itsterez byla kapitánkou českého dream týmu, se kterým i přes nasazení všech sil obsadila 5. příčku. Itsterez se věnuje především streamování na Twitchi, ale její tvorbu můžete sledovat i na Facebooku, Instagramu nebo na Youtube. 

Itsterez měla příležitost vyzkoušet si některé produkty od značky Lorgar během její účasti v turnaji a ohodnotila svůj dojem ze značky Lorgar na 4 body z 5. I přes to, že se jedná o skvělé hodnocení, je naším cílem produkty Lorgar stále zlepšovat a přinést vám dokonalý zážitek při hraní vašeho oblíbeného titulu. Právě proto jsme Itsterez poprosili, zda by nám sdělila své dojmy z produktů Lorgar, které si mohla vyzkoušet. 

Jaký dojem má Itsterez ze značky Lorgar a jejich produktů?

„Měla jsem menší očekávání, ale příjemně mě překvapila. Musím říct, že jsem teda byla příjemně překvapena třeba kamerou, s tou jsem byla nadšená a používám ji celou dobu.“ 

A co přesně streamerku na kameře uchvátilo? 

„Co bylo pro mě zásadní, tak je samozřejmě obraz a moc se mi na tom líbilo to ring light a jeho ovládání, to mě dost mile překvapilo, a i to nastavení světla jako teploty nebo jak velký jas se dá použít. Je to ideální kamera na stream. Ze začátku tam byla tak 30 minutová vsuvka, kdy jsme byli všichni udiveni z kamery a zkoumali jsme ji.“ 

Jaké byli ohlasy diváků na nové produkty? 

„Měla jsem týdny na streamu tu židli, na kterou se ptali dost, ptali se, kde jsem ji vzala, nebo co je to za židli a jak jsem s ní spokojená. Co jsem slyšela od jiných, kteří vyhráli giveaway, tak byli s produkty spokojeni. 

Vždy bude co zlepšovat, co Itsterez říká na ergonomickou židli? 

„Všechno bylo pěkně zabalené a snadno se to i poskládalo. Jelikož mám problémy se zády, tak jsem se s židlí moc nesžila, byla na mě příliš tvrdá. Co se týče nastavení mi tam ale nic nechybělo“ 

Jako Lorgar věříme, že si účastníci turnaje testování našich produktů užili. Odhodlání společnosti Lorgar přesahuje poskytování vysoce kvalitních herních zařízení. Společnost se snaží nabízet inovativní vylepšení, která hráčům přinesou příjemné zážitky, zlepší jejich dovednosti a rozvinou jejich odborné znalosti. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Mohlo by se vám také líbit
Lukáš Dvořák

Lukáš Dvořák

Tvůrce obsahu na Lorgar Blogu

Všechny novinky
PŘIDEJTE SE DO KMENE LORGAR!

Užijte si hraní oblíbených her s vysoce kvalitním vybavením. Streamujte své hraní a nahrávejte videa pomocí špičkových multimediálních zařízení. Mluvte se spoluhráči a přáteli, nahrávejte podcasty s nejlepší kvalitou zvuku.

Kde koupit Lorgar ve Vaší zemi >>>

Získejte další výhody

Zaregistrujte se ještě dnes