CS

ITSTEREZ z České republiky obsadili 5. místo v CEE Champions: Streamers Edition 2023

Velký finále CEE Champions: Streamers Edition 2023 zakončilo dne 6. prosince 2023 intenzivní soutěž, která začala 25. října 2023. Událost představila týmy z Bulharska, České republiky, Slovenska, Ukrajiny, Maďarska a Rumunska, které předváděly své herní dovednosti.

ITSTEREZ z České republiky a také PIERCE z Maďarska nepostoupili z fáze skupin. Tým NIKU z Bulharska se stal mistrem turnaje a získal impozantní cenu 10 000 dolarů. SLAXER, zastupující Ukrajinu, zajistil 2. místo v turnaji, předvádějíc svou herní zdatnost a získal cenu ve výši 3 000 dolarů. REDY ze Slovenska obsadili 3. místo, porazili JAXI z Rumunska a získali cenu ve výši 2 000 dolarů.

Výsledky finále:

  1. místo + 10 000 dolarů + Cena komunity 15 000 dolarů – NIKU z Bulharska
  2. místo + 3 000 dolarů – SLAXER z Ukrajiny
  3. místo + 2 000 dolarů – REDY ze Slovenska
  4. místo – JAXI z Rumunska
  5. místo – ITSTEREZ z České republiky
  6. místo – PIERCE z Maďarska

Soutěž byla náročná a zdůrazňovala odhodlání a rozhodnost hráčů po celý turnaj. CEE Champions: Streamers Edition získal velkou pozornost hráčských nadšenců po celém světě, kdy tisíce lidí se dívaly na vzrušující finální zápas.

Kromě vzrušujícího hraní Lorgar oznámil fantastické dárky, které daly účastníkům šanci vyhrát úžasné ceny, včetně špičkových herních periferií a dokonce herních křesel. Celková hodnota zařízení od Lorgar a dalších partnerů dosáhla 15 000 dolarů, což nabízí jedinečnou příležitost pro hráče vylepšit své herní sestavy s moderním vybavením.

Soutěž stále probíhá, a výsledky budou oznámeny 23. prosince 2023 v 23:59. Fanoušci ze země vítěze stále mají čas navštívit webovou stránku, splnit úkoly a zvýšit své šance na výhru skvělých cen od Lorgar a partnerů.

Lorgar zůstává zavázán podpoře herní komunity a bude nadále sponzorovat vzrušující události jako CEE Champions: Streamers Edition 2023, které ukazují a oslavují mimořádný talent a vášeň v herním světě.

Děkuji všem, kteří sledovali turnaj a uvidíme se příště!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Mohlo by se vám také líbit
Lukáš Dvořák

Lukáš Dvořák

Tvůrce obsahu na Lorgar Blogu

Všechny novinky
PŘIDEJTE SE DO KMENE LORGAR!

Užijte si hraní oblíbených her s vysoce kvalitním vybavením. Streamujte své hraní a nahrávejte videa pomocí špičkových multimediálních zařízení. Mluvte se spoluhráči a přáteli, nahrávejte podcasty s nejlepší kvalitou zvuku.

Kde koupit Lorgar ve Vaší zemi >>>

Získejte další výhody

Zaregistrujte se ještě dnes