CS

Lorgar představuje Azar 514

Převratná mechanická klávesnice s pokročilým RGB podsvícením pro zdokonalení vašeho herního zážitku.

Lorgar, rychle se vyvíjející značka známá svými inovativními herními zařízeními, rozšiřuje svou produktovou řadu o jedinečnou mechanickou herní klávesnici, která dokáže změnit svůj tvar z klasického na skeletové tělo. Postavena na odolné hliníkové základně, klávesnice Lorgar Azar 514 je připravena předefinovat váš zážitek.

Azar 514 je vybavena 104 klávesami, všechny jsou vybaveny hladkými a tichými lineárními spínači “Dream switches” od Lorgar. Tyto spínače jsou navrženy tak, aby vydržely 50 milionů cyklů, což zaručuje, že toto zařízení bude dlouhodobým přírůstkem k vaší sestavě. Síla potřebná k aktivaci je 40 g-force s bodem aktivace 2 mm, což poskytuje rychlou a citlivou reakci.

Nemusíte se obávat kompatibility; Azar 514 je plně přizpůsobitelná prostřednictvím platformy Lorgar. To vám umožní přizpůsobit vaše zařízení tak, aby odpovídalo vašemu hernímu stylu a sestavě. Klávesnice také obsahuje pokročilý systém RGB podsvícení, který osvětlí váš herní prostor živým displejem barev.

Herní klávesnice Lorgar Azar 514 nekončí jen jako vysoce výkonné herní zařízení. Nabízí také designové volby pro kvalitu života, jako jsou nastavitelné gumové nožičky, odnímatelný kabel typu C s pružinou, který lze natáhnout až na 3,4 m, a systém správy kabelů pro udržení vašeho pracovního prostoru organizovaného. Jsou k dispozici monochromatické nebo černé barvy, což vám umožní vybrat si tu, která nejlépe odpovídá vašemu estetickému cítění.

Design těla 2 v 1 je revoluční. Můžete přepínat mezi klasickým a skeletovým tělem podle vašich preferencí. Magnetický horní kryt umožňuje tuto transformaci bez námahy.

Nejedná se jen o doplněk; je to revoluce v herní technologii. Synchronizujte ji s vaší podložkou pod myš a sluchátky a ponořte se do nového světa her. Nezapomeňte zkontrolovat vaše statistiky a výkon, abyste viděli, kolik času jste strávili ve hře se svým novým zařízením.

Nezapomeňte si před likvidací ekologicky šetrného balení vybrat z krabice značkový klíčenku Lorgar!

Prožijte budoucnost hraní s klávesnicí Azar 514. Vyberte si svůj styl a ovládněte hru!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Mohlo by se vám také líbit
Lukáš Dvořák

Lukáš Dvořák

Tvůrce obsahu na Lorgar Blogu

Všechny novinky
PŘIDEJTE SE DO KMENE LORGAR!

Užijte si hraní oblíbených her s vysoce kvalitním vybavením. Streamujte své hraní a nahrávejte videa pomocí špičkových multimediálních zařízení. Mluvte se spoluhráči a přáteli, nahrávejte podcasty s nejlepší kvalitou zvuku.

Kde koupit Lorgar ve Vaší zemi >>>

Získejte další výhody

Zaregistrujte se ještě dnes