CS

Srovnání podložek pod myš Lorgar Main, Legacer a Steller

Průvodce pro hráče

V konkurenčním světě her může mít každý detail zásadní význam, včetně podložky pod myš. Lorgar, přední značka v oblasti herních periferií, nabízí řadu herních podložek pod myš, které jsou navrženy tak, aby zlepšily váš herní zážitek. V tomto článku porovnáme tři z jejich nabídky: Main, Legacer a řadu Steller.

Všechny řady mají některé společné rysy:

  • Všechny mají povrch přizpůsobený pro rychlý pohyb myši
  • Všechny jsou vybaveny vynikající protiskluzovou gumovou základnou, která zajišťuje stabilitu během intenzivních herních seancí.
  • Všechny jsou optimalizovány pro všechny senzory a citlivosti, což zajišťuje kompatibilitu s jakoukoli herní sestavou.

Main

Main je velká herní podložka určená pro rychlý pohyb myši. Speciální vlákna použitá při výrobě podložky umožňují pohyb s nízkým odporem. To zajišťuje hvězdnou ovladatelnost myši. 3mm pěnový materiál s dvojitě obšitými okraji zajišťuje pohodlí a díky protiskluzové gumové základně zůstane podložka na místě, ať se děje cokoli.

Legacer

Řada Legacer je navržena tak, aby vám poskytla výhodu nad soupeři, a to díky mimořádně hladkému povrchu ze speciální tkaniny. Vaše pohyby tak budou rychlejší a přesnější. Podložka má dvojitě prošitý okraj. Tento nylonový materiál je připraven odolat dlouhodobé zátěži, navíc je opatřen voděodolnou a snadněji čistitelnou povrchovou úpravou.

Steller

Tato podložka pod myš od značky Lorgar způsobí revoluci ve vaší herní sestavě. Stejně jako podložka Main je vybavena superklouzavým povrchem s vlákny s nízkým odporem pro svižné pohyby myši. To, co podložku Steller odlišuje, je její pokročilé RGB podsvícení, které lze přizpůsobit prostřednictvím platformy Lorgar. To umožňuje fascinující a synchronizované osvětlení, které umocní vaši herní atmosféru.

Závěrem lze říci, že i když modely Main, Legacer a Steller nabízejí vysokorychlostní povrchy a vynikající stabilitu, každý z nich má jedinečné vlastnosti, které vyhovují různým herním potřebám. Main je ideální pro hráče, kteří upřednostňují rychlost, Legacer je ideální pro ty, kteří oceňují přesnost a odolnost, a Steller je skvělá pro hráče, kteří chtějí vylepšit herní atmosféru přizpůsobitelným osvětlením.

Pokud jde o konkrétní typy her, nejlepší herní podložka se může lišit. Pro hry typu MOBA (Multiplayer Online Battle Arena), kde je často důležitější přesnost a ovládání než rychlost, může být lepší volbou podložka Legacer. Její mimořádně hladký, kluzný povrch umožňuje přesnější pohyby a její dvojitě prošité okraje zajišťují zvýšenou odolnost proti opotřebení.

Na druhou stranu pro hry typu FPS (First-Person Shooter), kde jsou rychlé reflexy a rychlé pohyby často rozhodující, by mohla být lepší volbou Main nebo Steller. Obě tyto podložky jsou vybaveny vysokorychlostním povrchem, který umožňuje rychlý pohyb myši. Podložka Steller má také pokročilé podsvícení RGB, které by mohlo zlepšit herní atmosféru.

Ať už si vyberete jakoukoli podložku, všechny tři slibují, že zlepší váš herní zážitek. Nezapomeňte, že nejlepší povrch nakonec závisí na vašich osobních preferencích a herním stylu.

Šťastné hraní! 😊

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Mohlo by se vám také líbit
Lukáš Dvořák

Lukáš Dvořák

Tvůrce obsahu na Lorgar Blogu

Všechny novinky
PŘIDEJTE SE DO KMENE LORGAR!

Užijte si hraní oblíbených her s vysoce kvalitním vybavením. Streamujte své hraní a nahrávejte videa pomocí špičkových multimediálních zařízení. Mluvte se spoluhráči a přáteli, nahrávejte podcasty s nejlepší kvalitou zvuku.

Kde koupit Lorgar ve Vaší zemi >>>

Získejte další výhody

Zaregistrujte se ještě dnes