CS

Značka Lorgar se stala oficiálním partnerem CEE Champions 2023 – Streamers edition, CS2 esport turnaj

S potěšením vám oznamujeme, že se značka Lorgar stala oficiálním partnerem turnaje CEE Champions 2023 CS2. Tuto událost pořádá eSuba, významný hráč na poli esportu v České republice a na Slovensku, která je však velmi uznávaná i po celé Evropě.

Turnaj CEE Champions 2023 slibuje napínavý souboj těch nejlepších esportových talentů z celé střední a východní Evropy. Za zmínku stojí, že Českou republiku bude reprezentovat tým pod vedením streamerky ITSTEREZ, který se utká s týmy z Bulharska, Maďarska, Rumunska, Slovenska a Ukrajiny o peněžní odměny v celkové výši 15 000 dolarů. Turnaj začíná draftovou fází na začátku listopadu, následuje tréninková část a celý turnaj vyvrcholí 3. až 6. prosince.

Přihlášené týmy:

  • Česká republika: Tým ITSTEREZ
  • Bulharsko: Tým NIKU
  • Maďarsko: Tým PIERCE
  • Rumunsko: tým JAXITV
  • Slovensko: Tým REDY
  • Ukrajina: Tým SLAXER

Zveme všechny české esportové nadšence k podpoře domácího týmu ITSTEREZ, jenž se pokusí přivézt domů mistrovský titul! Ukažte svou podporu a prožijte s námi výjimečnou atmosféru, kterou může nabídnout pouze CEE Champions Tournament.

Společnost Lorgar současně s velkým potěšením představuje “The Great Lorgar Giveaway”, který bude probíhat v rámci turnaje. Jedná se o jedinečnou příležitost vyhrát řadu báječných odměn, včetně špičkového herního vybavení od značky Lorgar a desítek dalších cen od partnerů v celkové hodnotě 15 000 dolarů.

Partnerství značky Lorgar s turnajem je potvrzením jejího pevného vztahu k herní komunitě a zejména ke komunitě hry CS2. Lorgar bude i nadále podporovat zajímavé akce, které oslavují a vyzdvihují talent a zápal v oblasti esportu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Mohlo by se vám také líbit
Lukáš Dvořák

Lukáš Dvořák

Tvůrce obsahu na Lorgar Blogu

Všechny novinky
PŘIDEJTE SE DO KMENE LORGAR!

Užijte si hraní oblíbených her s vysoce kvalitním vybavením. Streamujte své hraní a nahrávejte videa pomocí špičkových multimediálních zařízení. Mluvte se spoluhráči a přáteli, nahrávejte podcasty s nejlepší kvalitou zvuku.

Kde koupit Lorgar ve Vaší zemi >>>

Získejte další výhody

Zaregistrujte se ještě dnes